Opening en sluiting

Op zaterdag 4 juni, begint om 11.30 uur de officiële opening.
Op maandag 6 juni, rond 14.00 uur vindt de sluiting met de prijsuitreiking plaats.

Bij aankomst op het terrein en tijdens de opening en sluiting heb je natuurlijk een correcte Scoutfit aan! Dit wil zeggen: Scoutfit (blouse, trui of T-shirt), blauwe broek en groepsdas. De hele ploeg draagt natuurlijk dezelfde Scoutfit!

De leiding van je groep, familie en andere belangstellenden kunnen bij de opening en/of sluiting aanwezig zijn, hiervoor geldt wel een bezoekersregeling (zie 14.2 toegangskaarten).

LET OP! Vanaf de opening tot na de sluiting op maandag, worden géén bezoekers op Scoutcentrum Buitenzorg toegelaten.

Toegangskaarten

In de kampvuurkuil van Scoutcentrum Buitenzorg is tijdens de opening en de sluiting plaats voor 1.100 personen, waarvan 250 bezoekers.

Meestal willen meer dan 250 bezoekers de opening en sluiting bijwonen. Daarom zijn wij genoodzaakt, voor de veiligheid van iedereen, toegangskaarten toe te kennen voor zowel de opening als de sluiting.

Elke ploeg ontvangt twee entreekaarten voor de opening en twee kaarten voor de sluiting. De entreekaarten worden per e-mail verstrekt. Extra kaarten zijn NIET verkrijgbaar. Leiding, ouders en chauffeurs zonder toegangskaart kunnen bij de entree van Buitenzorg de afloop afwachten.

Het kan voorkomen dat er door omstandigheden minder mensen in de kampvuurkuil kunnen worden toegelaten. Dit kan gebeuren als het bijvoorbeeld erg warm is of juist slecht weer voorspeld wordt. Dit kan erg teleurstellend zijn voor de mensen met toegangskaarten, maar is noodzakelijk voor de veiligheid van de deelnemers en medewerkers. Wij rekenen in zo’n geval op uw begrip en medewerking.

Veel succes en plezier met de voorbereidingen van de LSW. Tot ziens in Baarn!