Pink Ink

Naast dat de LSW voor deelnemers een supergave ervaring is, is de LSW ook een heel leuk evenement om als medewerker mee te maken. Op het medewerkerssubkamp ‘Pink Ink’ vind je in het Blauwe Vogelhuis de huiskamer: dé plek om tussen de werkzaamheden door even lekker tot rust te komen, jezelf op te laden en je klaar te maken voor de volgende activiteit.

Het keukenteam zorgt er zoals elk jaar voor dat jullie goed verzorgd worden met lekker eten en drinken. Ook zorgen zij dat er altijd koffie, thee en limonade klaar staat!

Naast het keukenteam is ook het barteam weer aanwezig! Vanaf 12.00 uur kan je bij de bar in de huiskamer fris, koek en snoep kopen. Ook ’s avonds, als het theater afgelopen is, staat het barteam voor je klaar om je te voorzien van een drankje en zijn er verschillende snacks te verkrijgen.

Elke avond is er ook een avondprogramma waar je aan mee kan doen. Wat we op vrijdag en zaterdag precies gaan doen, is nog even een verrassing! Op zondagavond is het medewerkersfeest en worden ook de jubilarissen in het zonnetje gezet.

Belangrijk:

    • De bar is dit jaar pin-only!

    • Neem voor het zondagavondspel een feestelijke outfit mee en hou deze vooral aan bij het medewerkersfeest.

    • Elke subkamp heeft ook dit jaar weer een kleur. Roze is de kleur van medewerkerssubkamp Pink Ink, neem dus vooral ook al je roze thema kleding mee!

Meer weten