Wild restaurant Robin Hood (Groen)
Net geschoten, vers bereid.. Welkom in Wildrestaurant Robin Hood. Tijdens het pinksterweekend nodigen we iedereen uit voor de start van het nieuwe wildseizoen. In ons restaurant kun je genieten van heerlijk eigen vers geschoten wild. In dit restaurant wordt je geholpen door de beste van het bos.
Subkampstaf
Het Wild restaurant wordt gerund door een aantal fanatieke en gastvrije mensen. De heerlijkste gerechten worden bereid in onze keuken. Maak snel kennis met de subkampstaf van subkamp groen!
Subkampyell
Eten, vreten kom bij ons
Held van het woud, brengt ons naar goud
Eten, vreten kom bij ons
Dit keer gaan we niet voor brons
Robin Hood, held van het woud,
Dit jaar weer voor het goud
De subkampstaf stel zich voor
Je wordt bij binnenkomst welkom geheten door onze Robin Hood. Zij geeft iedereen het beste plekje en maakt hier en daar een praatje.
De service wordt gedaan door onze Lady Marian. Zij helpt iedereen waar nodig en zorgt dat er niks voor je ontbreekt.
Onze sommelier (wijnkenner) Friar Tuck kan je de beste wijn aanbevelen en kan je hier alles over vertellen.
En onze Little John zorgt ervoor dat er een heerlijk gerecht voor je op tafel komt wat je nooit meer zal vergeten.
Al met al zullen we je een onvergetelijke weekend bezorgen in ons restaurant.
Vind ons op: